Career at PiezoMotor

Utvecklingsingenjör till PiezoMotor

PiezoMotor är en världsledande utvecklare och producent av banbrytande mikromotorer baserade på piezoelektriska material. Teknologin möjliggör mycket kompakta motorer med hög precision vilket uppfyller allt högre krav på miniatyrisering. PiezoMotor driver samarbeten med stora globala bolag och levererar motorer till kunder över hela världen som är verksamma inom bland annat diagnostik, halvledarindustri och avancerade optiska mätningar.

Vid huvudkontoret i Uppsala har PiezoMotor sin egen anläggning för utveckling och produktion. Bolaget har en väl utbyggd och lönsam patentportfölj med över 60 patent. PiezoMotors aktie handlas på Nasdaq First North Stockholm.


Om uppdraget
Vi söker en produktutvecklare med förmågan att både tänka i nya banor och tillämpa beprövad teknik. Utvecklingsavdelningen arbetar i nära samarbete med marknadsavdelning och produktion, från första kontakt med kunden till serieproduktion. Små komponenter, snäva toleranser, materialfrågeställningar, elektronik och styrning av komplexa rörelser är roliga utmaningar du kommer att möta.

Vi arbetar i en spännande internationell miljö där resor förekommer. Vår strävan är att alltid vara den som snabbast levererar en fungerande lösning till kunden.


Är du den vi söker?
Vi söker dig med en civilingenjörsexamen inom maskin, teknisk fysik, mekatronik eller liknande alternativt motsvarande teknisk kompetens med minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Du kommer att ha stor nytta av ett brett tekniskt kunnande och god samarbetsförmåga. Du är drivande, noggrann och strukturerad men ändå flexibel och gillar när det händer saker.

PiezoMotors produkter innefattar mekanik, elektronik och mjukvara, och utvecklingen kräver ofta en kombination av faktasökning och praktiska utvärderingar både på modul- och systemnivå. Förutom konstruktörskompetens är god industriell processkännedom och ett praktiskt handlag är en fördel. Den CAD-miljö vi använder är SolidWorks.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig
På PiezoMotor blir du delaktig i det spännande arbetet för framtidens världsledande och banbrytande mikromotorer. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du vara med och bygga upp samt stärka kompetensen inom produktionsteknik hos PiezoMotor?

Stationeringsort
Uppsala.

Låter det intressant?
I denna rekrytering samarbetar vi med HRM Affärsutveckling. Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV genom att klicka på bifogad länk. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, 31 augusti. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Andreas Danell, andreas.danell@piezomotor.se, tel. 070-101 65 65.

Vi ser fram emot din ansökan!

Chef för produktionsteknik till PiezoMotor

PiezoMotor är en världsledande utvecklare och producent av banbrytande mikromotorer baserade på piezoelektriska material. Teknologin möjliggör mycket kompakta motorer med hög precision vilket uppfyller allt högre krav på miniatyrisering. PiezoMotor driver samarbeten med stora globala bolag och levererar motorer till kunder över hela världen som är verksamma inom bland annat diagnostik, halvledarindustri och avancerade optiska mätningar. Vid huvudkontoret i Uppsala har PiezoMotor sin egen anläggning för utveckling och produktion. Bolaget har en väl utbyggd och lönsam patentportfölj med över 60 patent. PiezoMotors aktie handlas på Nasdaq First North Stockholm.

Om uppdraget

I rollen som Chef för Produktionsteknik kommer du att ansvara för utveckling av metod och maskin inom produktionsområdet samt industrialisering av nya produkter som ska produceras. Du har en teknisk förståelse och jobbar aktivt tillsammans med ditt team för att underlätta arbetet för produktions- och lageravdelningarna.

I uppdraget ingår även att:

· Ansvara för nybyggnad och ombyggnad av produktionslinjer samt inventering och uppdatering av utrustningar inom området

· Ansvara för att kontinuerligt utveckla och utbilda medarbetare i ny kunskap inom processerna samt inom områden för Lean

· Utbilda produktionsledningen i nödvändiga processverktyg

· Aktivt delta i ledningsgrupp och styrgrupper för framtagning av nya produkter med ansvar för driftsättningen

· Förebyggande arbetsmiljöansvar enligt arbetsmiljödelegering för utrustning, maskin och konstruktion inom produktionsområdet samt för det egna teamet

· Lönesättande chef för teamet om består av produktionstekniker och processingenjörer

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom produktion, produktionsteknik, Lean samt underhåll. Du har förståelse för produktutvecklingsprocessen och kan tidigt se nödvändiga förbättringar för att en produkt ska kunna industrialiseras kostnadseffektivt. Vi ser att du har erfarenhet av ledarskap som lönesättande chef.

Som person har du en professionell approach men hög affärsintegritet. Du är handlingskraftig och kan stå stadigt bakom din övertygelse. Vi ser att du kan inspirera och motivera andra samt är analytisk och en duktig problemlösare med förmågan att se robusta lösningar som håller i längden.

Vi erbjuder dig

På PiezoMotor blir du delaktig i det spännande arbetet för framtidens världsledande och banbrytande mikromotorer. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du vara med och bygga upp samt stärka kompetensen inom produktionsteknik hos PiezoMotor?

Stationeringsort

Uppsala.

Låter det intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med HRM Affärsutveckling. Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV genom att klicka på bifogad länk. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Amanda Norstedt, amanda.norstedt@hrmab.se tel. 070-236 36 99

För att komma till annonsen klicka här. 

Vi ser fram emot din ansökan!

PiezoMotor söker nu ambitiösa och kvalitetsmedvetna produktionsoperatörer med teknikintresse.

Omfattning: Heltid
Arbetsbeskrivning

Du kommer huvudsakligen att arbeta med produktion av mikromotorer enligt skrivna instruktioner. Tjänsten är bred och omväxlande med många olika moment att lära. Du kommer arbeta i ett litet och tätt sammansvetsat team vilket ställer höga krav på förståelse för hela tillverkningsprocessen och varje enskilds komponents betydelse för slutresultatet. Som produktionsoperatör har du ett helhetsansvar för att produktionskedjan fungerar och att slutprodukten håller hög kvalitet och levereras enligt uppsatta tidsmål. Stor betoning läggs vid aktivt deltagande i förbättringsarbete och att uppmärksamma och rapportera eventuella fel och avvikelser i processer och dokumentation. Du kommer att jobba i en dynamisk och föränderlig miljö där du erbjuds möjlighet till att påverka och bidra.

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning eller likvärdigt. Har du tidigare arbetserfarenhet från producerande verksamhet är det mycket meriterande. Har du vidare vana av att löda är det en stor fördel.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att Du gillar att arbeta tillsammans med andra och dela med Dig av kunskap. Du arbetar metodiskt och trivs med att jobba enligt skriftliga instruktioner, samtidigt som du gärna tar egna initiativ och kommer med förbättringsförslag i din strävan mot högkvalitativa slutprodukter och kundnöjdhet.

Om PiezoMotor

PiezoMotor är en världsledande utvecklare och producent av banbrytande mikromotorer baserade på piezoelektriska material. Teknologin möjliggör mycket kompakta motorer med hög precision vilket uppfyller allt högre krav på miniatyrisering. PiezoMotor driver samarbeten med stora globala bolag och levererar motorer till kunder över hela världen verksamma inom bland annat diagnostik, halvledarindustri och avancerade optiska mätningar.

Vid huvudkontoret i Uppsala har PiezoMotor sin egen anläggning för utveckling och produktion. Bolaget har en väl utbyggd och lönsam patentportfölj med över 60 patent. PiezoMotors aktie handlas på Nasdaq First North Stockholm.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Maila CV och meritförteckning till jobb@piezomotor.se 

Vid frågor, kontakta:

Vesna Baban

070 – 948 1095

New colleague

We continue to grow. We welcome our new colleague Bayan Yousif Sporring. She will be part of the PiezoMotors production team.

New colleague

We continue to grow. We welcome our new colleague Jelena Ilic. She will be part of the production team.

Staff stories